مراحل خرید ارز دیجیتال و خرید بیت کوین | ایریتال
مقالات آموزشی

چگونه بیت کوین بخریم؟ مراحل خرید ارز دیجیتال 

اگر در دنیای رمز ارزها تازه کار هستید، ممکن است نحوه خرید رمز ارز، خرید بیت کوین، دوج کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال در ابتدا برایتان گیج کننده باشد. خوشبختانه یادگیری خرید ارز دیجیتال بسیار ساده است. شما می توانید با دنبال کردن این مقاله و خواندن مراحل آن، سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال را شروع کنید.

مرحله اول: یک صرافی ارز دیجیتال را انتخاب کنید

برای خرید ارز دیجیتال، خرید بیت کوین و هر رمز ارز دیگری ابتدا باید یک کارگزار یا صرافی ارز دیجیتال را انتخاب کنید. در حالی که هر کدام به شما امکان خرید ارزهای دیجیتال را می‌دهد، چند تفاوت کلیدی بین آنها وجود دارد که باید در نظر داشته باشید.

صرافی ارز دیجیتال چیست؟

صرافی ارز دیجیتال بستری است که خریداران و فروشندگان از آن برای معامله ارزهای دیجیتال استفاده می‌کنند. صرافی‌ها اغلب کارمزدهای نسبتاً پایینی دارند، اما رابط‌های پیچیده‌تری با انواع معاملات و نمودارهای عملکرد پیشرفته دارند که همگی می‌توانند آن‌ها را برای سرمایه‌گذاران جدید در ارز دیجیتال ترسناک کنند.

برخی از شناخته شده ترین صرافی های رمز ارزی جمینی (Gemini)، صرافی کوین بیس (Coinbase) و بایننس هستند. با این حال قبل از سرمایه گذاری در این پلتفرم‌ها بخصوص صرافی بایننس دقت داشته باشید که ایرانی‌ها تحت تحریم‌های بین‌المللی هستند و ممکن است دارایی‌شان در این پلتفرم بلوکه شود.

به عنوان فردی که تازه وارد دنیای کریپتوکارنسی شده است، باید مطمئن شوید که صرافی یا کارگزاری انتخابی شما امکان انتقال ارز فیات و خریدهای انجام شده با دلار آمریکا را ارائه می‌دهد. برخی از صرافی‌ها فقط به شما اجازه می‌دهند با استفاده از یک رمزارز دیگر، ارز دیجیتال بخرید، به این معنی که قبل از اینکه بتوانید معاملات ارزهای دیجیتال را در آن پلتفرم شروع کنید، باید صرافی دیگری را برای خرید توکن‌هایی که صرافی مورد نظرتان می‌پذیرد، پیدا کنید.

کارگزار ارز دیجیتال چیست؟

کارگزاران ارز دیجیتال پیچیدگی خرید رمزارز را از بین می‌برند و رابط‌های کاربری آسانی را ارائه می‌کنند که با صرافی‌ها تعامل دارند. برخی کارمزدهای بالاتری نسبت به صرافی‌ها دریافت می‌کنند و برخی ادعا می‌کنند که رایگان هستند. Robinhood و SoFi دو مورد از شناخته شده ترین کارگزاران رمزنگاری هستند.

با این حال باید مراقب کارگزاران باشید زیرا ممکن است با محدودیت هایی در انتقال دارایی های ارز دیجیتال خود به خارج از پلتفرم مواجه شوید. به عنوان مثال، در Robinhood و SoFi، شما نمی‌توانید دارایی های رمزنگاری خود را به خارج از حساب خود منتقل کنید.

مرحله دوم: یک حساب ایجاد کرده و آن را تایید کنید

هنگامی که در مورد کارگزار یا صرافی ارز دیجیتال تصمیم گرفتید، می‌توانید برای افتتاح حساب اقدام کنید. بسته به پلتفرم و مبلغی که قصد خرید دارید، ممکن است مجبور شوید هویت خود را تایید کنید. در برخی صرافی‌ها ممکن است تا زمانی که فرآیند احراز هویت خود را کامل نکنید، نتوانید ارز دیجیتال بخرید یا بفروشید. این پلتفرم ممکن است از شما بخواهد که یک کپی از گواهینامه رانندگی یا پاسپورت خود را ارسال کنید و حتی ممکن است از شما خواسته شود که یک سلفی بارگذاری کنید تا ثابت کنید ظاهر شما با مدارکی که ارسال می‌کنید مطابقت دارد.

این ویژگی ممکن است برای کاربران ایرانی مشکل ساز باشد و خرید بیت کوین و خرید رمزارز را سخت کند؛ یک راه حل جایگزین استفاده از صرافی‌های غیرمتمرکز ارز دیجیتال است.

مرحله سوم: آماده کردن پول برای خرید ارز دیجیتال

برای  خرید ارز دیجیتال باید مطمئن شوید که در حساب خود پول دارید. شما می‌توانید با اتصال کردن حساب بانکی خود، پول را به حساب رمزنگاری‌تان واریز کنید. هنگامی که پول در حساب شما وجود دارد، آماده هستید تا اولین سفارش خرید رمز ارز خود را انجام دهید. صدها ارز دیجیتال برای انتخاب وجود دارد، از رمز ارزهای معروفی مانند بیت‌ کوین و اتریوم گرفته تا ارزهای دیجیتال مبهم‌تری کوچک تر مثل دوج کوین.

وقتی تصمیم می‌گیرید کدام کریپتوکارنسی را بخرید، می‌توانید آن را در پلتفرم صرافی انتخاب کنید و تعداد سکه‌هایی که می‌خواهید بخرید را وارد کنید.

نماد چند ارز دیجیتال بزرگ بر اساس ارزش بازار به شرح زیر است:

  • بیت کوین (BTC)
  • اتریوم (ETH)
  • تتر (USDT)
  • بایننس کوین (BNB)
  • کاردانو (ADA)
  • دوج کوین (DOGE)
  • ریپل (XRP)
  • پولکادات (DOT)

مرحله چهارم: یک روش ذخیره سازی یا کیف پول رمز ارز انتخاب کنید

پس از خرید ارز دیجیتال باید یک کیف پول برای نگهداری رمز ارز خود انتخاب کنید. صرافی‌های ارزهای دیجیتال تحت حمایت‌هایی مانند شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) نیستند و در معرض خطر سرقت یا هک قرار دارند. در صورت فراموش کردن یا گم کردن کدهای دسترسی به حساب خود، حتی می‌توانید سرمایه خود را از دست بدهید. به همین دلیل است که داشتن یک مکان برای ذخیره امن ارزهای دیجیتال بسیار مهم است و اینجاست که باید یک کیف پول ارز دیجیتال انتخاب کنید.

  • نگه داشتن ارز دیجیتال در حساب صرافی:

هنگامی که ارز دیجیتال خریداری می‌کنید، دارایی شما معمولاً در یک کیف پول رمزنگاری متصل به صرافی ذخیره می‌شود. با این حال این کار زیاد امن نیست و بهتر است که آن را به مکان امن‌تری مانند یک کیف پول داغ یا سرد جداگانه منتقل کنید.

  • کیف پول های داغ:

کیف پول های داغ ولت هایی هستند که به صورت آنلاین دارایی شما را ذخیره می‌کنند و در دستگاه‌های متصل به اینترنت مانند تبلت، رایانه یا تلفن اجرا می‌شوند. استفاده از کیف پول های داغ راحت است اما از آنجایی که به اینترنت متصل هستند، خطر سرقت بالاتری وجود دارد.

  • کیف پول ارز دیجیتال سرد:

کیف پول ارز دیجیتال سرد به صورت دائم به اینترنت متصل نیست و یکی از امن‌ترین گزینه‌ها برای نگهداری رمزارزها است. کیف پول سخت افزاری نوعی کیف پول ارز دیجیتال سرد است که به شکل دستگاه های خارجی مانند درایو USB یا هارد دیسک هستند. با این حال، باید مراقب کیف پول‌های سرد باشید زیرا اگر کد کلید مرتبط با آن‌ها را گم کنید یا دستگاه خراب شود، ممکن است هرگز نتوانید رمز ارز خود را پس بگیرید.

سخن پایانی

مانند هر سرمایه‌گذاری دیگری، قبل از سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال مطمئن شوید که اهداف خود و وضعیت مالی فعلی را در نظر گرفته‌اید. ارزهای دیجیتال می‌توانند به شدت نوسان داشته باشند، یک توییت می‌تواند قیمت آنها را به شدت کاهش دهد و همچنان یک سرمایه‌گذاری بسیار اغوا کننده به نظر برسند. بنابراین بهتر است قبل از خرید ارز دیجیتال و خرید بیت کوین یا هر دارایی دیگری، با دقت و با احتیاط عمل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا